Van DJ naar gitaar spelen

Laatste reactie 09/06/2017 19:49 door Cindy
· Markeren als ongelezen
Marco 9 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal. Mijn naam is Marco en ben 40 jaar. Mijn interesse voor muziek is altijd al groot geweest. Toen ik 6 jaar was speelde ik al op de orgel van mijn vader. Mja, spelen... pingelen meer. In heel mijn jeugd is muziek een rode draad geweest waarbij ik de wens had om een muziekinstrument te spelen. Daarbij waren drums en gitaar de rode draad. Mijn interesse voor drummen is er nog steeds wel maar vanwege de ruimte en de mogelijkheden van gitaar heb ik gekozen voor een gitaar. Na jaren samen met een vriend op bruiloften en partijen dj en licht gedaan te hebben ben ik vanwege prive omstandigheden gestopt. Dat gaf wel een leeg gevoel en de zucht met muziek bezig te blijven bleef. Toen heeft mijn dochter heeft me aangestoken door een gitaar voor haar zelf te kopen. Om haar te helpen ben ik gaan zoeken naar lessen op internet en kwam zo op gitaarles.nl uit. Dit sprak mij enorm aan en heb inmiddels zelf ook een gitaar aangeschaft (Fender western) en ben inmiddels 2 hoofdstukken verder in gitaarles voor beginners. Elke dag oefenen en ik merk dat ik steeds meer gevoel in krijg. Alhoewel akkoorden overpakken nog best lastig is. Maar we blijven dooroefenen. Groetjes Marco
Gitaarles.nl Michel Penterman 9 maanden geleden geplaatst
Hee Marco, wat een goed verhaal van je dochter. Zo zie je, kinderen zijn inspiratiebronnen!

Ik heb ook jarenlang gedraaid op feesten (weliswaar in mijn eigen overdekte strand The Beach - www.beach.nl ) maar lekker een beetje pingelen op mijn gitaar is veel relaxter!

Heb je nog een leuke profielfoto of een foto van jezelf met gitaar?

Thx!!!
Marion Heres 9 maanden geleden geplaatst
Hahahha hier nog een ex DJ wel een vrije tijds DJ dan he. Ik mis het soms ook nog wel.maar zelf spelen is wel heel gaaf. Ik ben ook net bij les 2 en kan pas 4 akkoorden en overpakken is gewoon nog heeeel veel oefenen maar wel leuk om vooruitgang te horen.
Wat leuk dat je zo via het helpen van je dochter hier terecht kwam!
Welkom en veel plezier.
Cindy van Ravenzwaaij 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Marco!
Het overpakken van akkoorden vind ik ook erg lastig! Net als marion ben ik ook bij les 2. Wil eerst deze akkoorden goed over kunnen pakken!
Met veel oefenen komen we er allemaal wel :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 June 2017 om 21:18
Aantal lezers 13
Aantal reacties 4