Tribute to Manchester - Robbie Willliams' Angels

Laatste reactie 11/06/2017 21:38 door Cindy
· Markeren als ongelezen
Gitaarles.nl Michel Penterman 9 maanden geleden geplaatst

Afgelopen weekeinde was het Tribute To Manchester. Voor mij was er één optreden dat er uit knalde, niet qua 'loepzuivere performance' maar wel vanwege de emoties die het bij me los maakte. Het was het optreden van Robbie Williams, die zo emotioneel was, dat hij geen woord kon uitbrengen. En dat hoefde ook niet, want de tienduizenden fans namen het van hem over.

Zelf heb ik vier kinderen en Ariane Grande ken ik eigenlijk alleen maar via hen. Als ouder moet je er natuurlijk niet aan denken dat je kind bij een aanslag als die in Manchester betrokken raakt. Afschuwelijk, al deed het nieuws uit Nederland me ook rillen.

Hoe dan ook, juist in dit soort tijden is muziek de perfecte manier om mensen weer met elkaar te verbinden, te laten zien dat we met zijn allen één kunnen en moeten zijn en onze krachten vooral niet tegen elkaar moeten richten.

Het nummer Angels van Robbie Williams stond al jaren op mijn lijstje om jullie te leren spelen. Daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Bekijk nu vast de video. Kijken of jij het droog kunt houden..

Cindy van Ravenzwaaij 9 maanden geleden geplaatst
Okee ik heb het niet droog gehouden.. wat een optreden!
Gitaarles.nl Michel Penterman 9 maanden geleden geplaatst
Ik ook niet hoor ;-) ik roep altijd 'doet me niks' maar zit als eerste te snikken met muziek..
Cindy van Ravenzwaaij 9 maanden geleden geplaatst
ja dat doet muziek met je he! Ik ken het......
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 June 2017 om 12:54
Aantal lezers 15
Aantal reacties 4