Tineke

Laatste reactie 25/08/2017 11:16 door Michel
· Markeren als ongelezen
Tineke 7 maanden geleden geplaatst

Op 62 jarige leeftijd een gitaar gekocht en druk aan het oefenen. Op dit moment lekker aan het tokkelen maar het overstappen van het ene akkoord na het andere blijft gebrekkig. Leeftijd ? Vind bijna alle muziek fijn om te spelen toch gaat mijn interesse uit naar blues, soul, grass sound. Had al een streepje voor heb eerder piano gespeeld.

reactie op @tineke4:
Kirsten Laurens

Hoi @tineke4 niets met leeftijd te maken hoor! Heb nu 3 weken les gevolgd, maar ook nog moeite met overpakken. Oefenen oefenen schijnt te helpen en dat ga ik nu na mijn zomervakantie weer heerlijk oppakken! Succes in ieder geval! Wat voor gitaar speel je?


7 maanden geleden

Beantwoorden

Tineke 7 maanden geleden geplaatst

Wat leuk dat je reageert Kirsten, ik speel op een akoestische gitaar  en jij? Als het wat beter gaat wil ik mezelf 1 cadeau doen die een wat mooiere klank heeft maar voorlopig doe ik het met dit oudje. Op een oude fiets moet je het leren nietwaar? Wat voor muziek houd je van? Enne jij bent 20 jaar jonger dan ik dus nog soepel in je handen ?

Kirsten Laurens 6 maanden geleden geplaatst

@tineke4 Ha ha ja heel soepel ;) Zeker zo en ach zonde om een nieuwe te kopen als er nog een beschikbaar is niet? Ik had er geen een en heb een Fender Classic gekocht, heel blij mee! Alleen soms ontbreekt het me aan de tijd op het moment en dat is erg jammer. Daarom zo fijn dat ik het hier in eigen tempo kan leren :) Ik ben heel divers qua muziek smaak op moment helemaal into Nax, die heeft sinds dit jaar nieuw album uit, errug lekker!

Marion Heres 6 maanden geleden geplaatst

Welkom Tineke, ik ben zestig en overpakken gaat ook nog niet soepel hier hoor maar wel steeds klein beetje beter. Veel plezier met leren.

Gitaarles.nl Michel Penterman 6 maanden geleden geplaatst

@tineke4 wat ontzettend leuk dat je de stap hebt genomen om te gaan lessen. Heel goed! Je problemen zijn ons allen helaas bekend, we hebben er allemaal mee te maken. Maar dat gaat wel goed komen hoor!

Je piano kennis gaat zeker van pas komen.

Veel plezier met de lessen!

Michel

Tineke 6 maanden geleden geplaatst

Dank je michel,  wat ik erg leuk vind is het tokkelen. Barre is nog wat haperig Zal ook ooit wel beter gaan, vind het nummer Ateam van Ed Sheeran erg mooi om te spelen.

Tineke 6 maanden geleden geplaatst

Leuke reacties van jullie allemaal, fijn dat de jonge/ oudjes zo muzikaal bezig zijn. Iedereen veel succes met lessen ?

Gitaarles.nl Michel Penterman 6 maanden geleden geplaatst

Hoi Tineke, we zouden het leuk vinden om een foto van jou en je gitaar te zien. Dit kun je bijvoorbeeld als profielfoto uploaden. Het nummer dat je noemt zou je op den duur ook kunnen gaan spelen, of vergt dat wel wat oefening!

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 18 August 2017 om 19:15
Aantal lezers 25
Aantal reacties 9