Nieuw hier

Laatste reactie 07/02/2020 20:32 door Embert-Jan
· Markeren als ongelezen
Anita 2 weken geleden geplaatst
Ik heb gitaar leren spelen toen ik 10 jaar was ,leuk in clubverband. Maar ja ,dan word je ouder en start een gezin die je helemaal in beslag neemt.Tja ,ik ben inmiddels bijna 55 jaar en kindlief is nu de deur uit. De gitaar die ik toen had ,heb ik nog steeds en doet het nog prima. Hij mocht van mij nu uit de kast komen omdat ik hem eindelijk een eigen ruimte kon bieden om samen weer eens lekker geluid (lees muziek) te maken. Vroeger was het mijn uitlaatklep om eens goed mee te blèren.Dus nu heb ik plan weer opgepakt om weer te gaan spelen, en ik moet zeggen ,de meeste akkoorden die ik toen geleerd heb zitten toch nog goed in mijn vingers ondanks dat ik meer dan 30 jaar niet meer gespeeld heb.
wies jonkman van der Burgh 2 weken geleden geplaatst
Hallo@anita17​ een heel herkenbaar verhaal! Wat leuk dat je het weer op gaat pakken ;-). Van harte welkom hier in de community en veel plezier met je lessen, die pak je zo weer op!
Embert-Jan van Uitregt. 2 weken geleden geplaatst
Zo zie je maar wat voor inpekt muziek op een mens heeft succes Anita. 
Anita 1 week geleden geplaatst
Hallo allemaal, ik wil jullie bedanken voor jullie reacties. Muziek heeft altijd wonderen verricht voor iedereen denk ik. 
Vanaf dag één ben ik super fanatiek bezig en een pijn in mijn vingertoppen zeg!
Maar komt goed, jullie allen veel plezier met spelen.
Embert-Jan van Uitregt. 1 week geleden geplaatst
No pain no gain woorden van Arnold met trainen en die had plezier met trainen en als je pijn krijgt in je vingertoppen dat hoort erbij er plezier in hebben het aller belangrijkste. En nummers spelen die je kent gaat het best dat ritme zit in je. succes Anita
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 February 2020 om 22:24
Aantal lezers 12
Aantal reacties 5