Mijn ongebruikte startset te koop! Ibanez GSA60 en Roland versterker ♥

Laatste reactie 15/03/2018 11:06 door Bert
· Markeren als ongelezen
Kim van Langelaar 1 jaar geleden geplaatst
Starterspakket te koop: Ibanez GSA60 Black Night (GSA60-BKN) / Roland CB-20XL Amplifier / Mooie set, nooit gebruikt
Check https://link.marktplaats.nl/m1189809429

Ik heb mezelf deze rakker ooit, in een woest verleden cadeau gedaan, maar nooit op leren spelen. Klassiek piano blijft toch meer mijn instrument ;-) Zoals mijn gitaarvrienden het verwoorden is het een goede gitaar met de kwaliteit die je van Ibanez mag verwachten voor een betaalbare prijs, en speelt (en oogt) ze beter dan andere elektrische gitaren in dezelfde prijsklasse.

Laat ik het een volledig ongebruikt startpakket noemen, met daarin deze gitaar, een kwalitatief goede versterker (Roland Cube 20XL), een gitaarstandaard, tuner, kabel, mooie strap en twee plectra. Handleidingen enzo krijg je er natuurlijk bij. Ik zou het mooi vinden als dit instrument een nieuwe eigenaar krijgt die er lol van heeft, zodat het niet tot in het einde der dagen staat te verstoffen. Heb je interesse? Doe dus gerust een bod waar jij je goed bij voelt, we kunnen het hebben over de prijs :-) Heb je vragen, laat het me dan zeker even weten.

Specificaties Ibanez GSA60:
- Gio by Ibanez
- Agathis body
- Esdoorn hals
- Palissander fretboard
- 22 medium fretten
- Dot inlays
- SAT10 brug
- Chrome hardware
- PSNDS Single Coils in hals- en middenpositie en PSND2 Humbucker thomann in de brugpositie
- 648 mm scale lengte
- Vintage type tremolo
- Kleur: Black Night

En mocht je geïnteresseerd zijn, ook meer info over de versterker:
Roland CB-20XL BassJust as the CUBE guitar-amp family received an XL upgrade, now its time for the CUBE BASS line to reach XL status. The new CUBE XL BASS amplifiers remain portable and travel friendly, a CUBE tradition, but they benefit from new-generation XL performance enhancements. These new amps deliver a knock-out punch with custom FFP and COSM technology. FFP is one of Rolands core technologies in which each component amp, cabinet, and speaker achieves maximum efficiency and performance for incredible power from a compact body.
The most portable of the family, the CUBE-20XL BASS, features 20 watts of power, an 8-inch custom speaker, six COSM amp models, pro-quality effects (Reverb, Delay, Chorus, Solo, Poly Octave, Compression, and Overdrive), Power Squeezer for big sound at low volume, and 3-band EQ.

- Ultra-compact 20-watt bass amp with custom-designed 8-inch speaker
- Six COSM amp models onboard
- Seven effects, including the new DRIVE and POLY OCTAVE
- POWER SQUEEZER for big, rich sound at low volumes; great for home practice and other volume sensitive environments
- Three-band EQ for fine-tuning your sound
- Built-in bass tuner
reactie op @kimvanlangelaar:
Bert Smeets Heb je hem nog steeds Kim? Misschien ben ik geïnteresseerd, ik heb nu (naast een akoestische) een heel oude elektrische die naar mijn idee niet meer goed te stemmen is. En hoe hard is 20 Watt?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Kim van Langelaar Hoi Bert, 20 Watt is een gangbaar volume voor als je (net als ik) vooral thuis wat wilt tokkelen. Het is meestal meer dan voldoende om in dat soort kleine ruimtes je gitaar te versterken. Wil je echt naar buiten treden met je gemusiceer, dan heb je grover geschut nodig :-) Ik zie dat de Marktplaats link is verlopen, maar voor € 200 mag je de hele set meenemen.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Bert Smeets Dat klinkt heel goed, en hij oogt inderdaad prachtig!
Ik wil hem graag komen uitproberen ?. Zou je me een rechtstreekse mail willen sturen met je adres, dan kom ik langs wanneer je dat schikt. Mijn mailadres is hjmsmeets@gmail.com
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Gitaarles.nl 🔥 Michel Penterman 1 jaar geleden geplaatst
Hee @kimvanlangelaar​ dat ziet er goed uit! Ik wist niet dat jij een Rock Chick was ;-) maar ja, als je voor de klassieke piano kiest, is het misschien ook maar beter om je gitaar hier te verkopen. 

Ik zal eens wat mensen taggen zoals @donaldwever​ misschien is het wat voor in je geluidsstudio? Of @harold23​ die is het toch niet met me eens dat je op een akoestische gitaar moet leren spelen.. ;-) Maar misschien is het ook wel de volgende gitaar voor @kirstenlaurens​ die vast verder wil gaan met de Gitaar Solo Cursus.. ?

Hoe dan ook, het lijkt mij een goede koop.. 

Succes met je piano ;-) 

Groeten, 
Michel
Kim van Langelaar 1 jaar geleden geplaatst
Haha je moest eens weten! Na Joe Satriani en Steve Vai grijs te hebben gedraaid, wilde ik ook de sterren van de hemel spelen... Zo ver is het helaas nooit gekomen :-P

Veel dank voor je reactie en de tags, ik hoop dat iemand reageert. Wie weet in wiens armen mijn Ibanezje gaat shinen! :-)

Kim
Gitaarles.nl Harold Nijhuis 1 jaar geleden geplaatst
Haha @michelpenterman​. Ik ben het zeker met je eens dat je moet beginnen met een akoestische gitaar, maar dan wel een Western en geen Spaanse. Dier zere vingers in het begin ben je zo overheen :-). Geluid vind ik echt zoveel mooier. 
Gitaarles.nl Harold Nijhuis 1 jaar geleden geplaatst
En @kimvanlangelaar, ik moet me echt focussen op het onder de knie krijgen van alle akkoorden, met name het soepel overpakken. En dat doe ik het liefst op mijn Western akoestische gitaar :-)
Hennie Besselink 1 jaar geleden geplaatst
Hallo Kim,

Ik heb zeker wel interesse in deze set weet alleen niet wat zoiets moet kosten.
zou je me de vraagprijs kunnen geven.
ben zelf net beginnende gitaar speler.

indien je hem nog heb hoor ik het graag.
Kim van Langelaar 1 jaar geleden geplaatst
Hoi @hennie2

Dank voor je berichtje! Hij staat inderdaad nog steeds te stralen in een hoekje van mijn woonkamer :-)

Ik had/heb geen haast met de verkoop, dus wachtte rustig een mooi bod af. Het totale pakket van de elektrische gitaar, mooie versterker en toebehoren (uitgebreid beschreven hierboven) staat te koop voor € 250. Maar doe gerust een tegenbod. Vind het leuk om er iemand blij mee te maken.

Groetjes van Kim
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 August 2017 om 21:12
Aantal lezers 106
Aantal reacties 10