Hoi ik ben Rob

Laatste reactie 28/02/2018 17:44 door Rob
· Markeren als ongelezen
Rob Burgwal 1 jaar geleden geplaatst
Een paar jaar geleden ben ik de cursussen van Michel gaan volgen maar had achteraf veel te weinig tijd. In december heb ik de draad weer opgepakt en sindsdien lekker aan het oefenen. Toch wil het niet zo vlotten, met name het overpakken van sommige akkoorden waardoor er gaps tussen de akkoorden vallen. Maar ik blijf volhouden en wacht met smart op het moment dat ik zonder horten en stoten een nummertje mee kan spelen. ?
Leo Zonneveld 1 jaar geleden geplaatst
Ieder die het gitaarspelen oppakt zou kunnen denken "het zal wel", maar @robburgwalburgwal ik kan je, door eigen ervaring, verzekeren dat bij regelmatig blijven oefenen het overpakken van de akkoorden soepel zal gaan verlopen.
Veel succes.
Rob Duijvekam 1 jaar geleden geplaatst
@robburgwalburgwal​ haalo naam genoot. Ik ken het probleem qua tijd zit ik ook erg krap en dat overpakken was ook niet je "het". Dus heb ik besloten om in ieder geval 1 song met 2 akkoorden (bij mij is dat A horse with no name van de band America) te nemen en deze elke keer als een soort van oefening te gebruiken. Daarna probeer ik dan wat andere akkoorden in de hoop om de volgende song met 3 akkoorden het te kunnen te vervolgen. Je bent dus niet de enige met het probleem? dus succes met de cursus en het zal ongetwijfeld gaan lukken maar even je dingetje zoeken.
🔥 wies jonkman van der Burgh 1 jaar geleden geplaatst
Hallo @robburgwalburgwal​ wat leuk dat je de lessen weer oppakt, je hebt je niet laten ontmoedigen ;-) . Veel plezier met het oefen en welkom hier bij de club.
Gitaarles.nl 🔥 Michel Penterman 1 jaar geleden geplaatst
Hoi @robburgwalburgwal​ wat leuk dat je de draad toch weer hebt opgepakt.

Je kampt met het grootste beginnersprobleem aller tijden en dat zal iedereen beamen: overpakken van akkoorden. 

Doe rustig aan, oefen vaak en kort, speel langzaam en het komt vanzelf goed, een keer ;-)

Veel plezier met de lessen en welkom in de community!

Michel
Rob Burgwal 1 jaar geleden geplaatst
Dank voor de steun!!! ?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 February 2018 om 20:40
Aantal lezers 26
Aantal reacties 6