Even voorstellen, trucker aan de gitaar.

Laatste reactie 11/06/2017 21:38 door Cindy
· Markeren als ongelezen
Kevin Salemink 9 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal.

Bij deze wil ik mij even voorstellen
Ik ben Kevin, 28 lentes jong en internationaal chauffeur van beroep. Ik heb besloten om na jaren tobben toch maar eens een gitaar aan te gaan schaffen en ermee te leren spelen. Ik heb vanwege mijn werk veel wachttijden en daardoor ga je soms of meestal snel vervelen. Meestal ga ik wandelen, lezen of Netflixen. Maar op den duur word dat saai. Nu kan ik mooi de uurtjes vullen met gitaar leren spelen. Ik heb niet de ambitie om de nieuwe Henk Wijngaard te worden. Aangezien ik zo muzikaal ben als een cirkelzaag met mijn stem. Ik ben nu eerst alle akkoorden aan het leren voordat ik hier daadwerkelijk de cursus ga volgen. Lees me ondertussen ff goed in qua tips&trick. Ben zelf weg van het gitaarspel van Mark Knopfler zowel solo als bij Dire Straits.
Gitaarles.nl Michel Penterman 9 maanden geleden geplaatst
Hee Kevin wat een leuk verhaal!! Op wat voor truck rijd je? En internationaal of alleen in NL? En hoe doe je het dan met internet? Of is dat probleem sowieso opgelost per 13 juni ;-)

Ik ben wel benieuwd hoe een muzikale cirkelzaag klinkt. Misschien moet je ons dat over een tijdje maar even laten horen.

Ik zal vragen of de andere leden je nog even kunnen uitleggen hoe het hier allemaal werkt. @cindy @marion @harold23 @jelmervandervelde zijn jullie nog in de race voor karma puntjes?

Verder ben ik heel veel leuks voor jullie aan het regelen, korting op snaren, gitaren, magazines en leuke tools. Binnenkort meer daarover.

Veel plezier Kevin!
Michel
reactie op @michelpenterman:
Kevin Salemink Ik rij op een Daf internationaal met vlees aan het dak. Qua internet niks aan de hand. Onbeperkt internet van T-Mobile, filmpjes kijken geen probleem. Dat zingen laat ik wel achterwege Haha. Ik hoop ooit een keer eens schlager nummer te kunnen op de gitaar. Word mijn oma blij van.
Vind deze persoonlijk wel mooi: https://youtu.be/AYb8Hfdtar8
9 maanden geleden

Beantwoorden

Michel Penterman Kijk, jij hebt meteen internationale ambities. Heel goed!! Dit moet wel lukken hoor na een paar weken! Vooral met onbeperkt internet, kun je lang oefenen!

Michel
9 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Gitaarles.nl Harold Nijhuis 9 maanden geleden geplaatst
Hey Kevin,

Welkom! Als je mijn gitaarspel hoort klinkt dat ook soms als een cirkelzaag Haha. Maar gelukkig is het lesmateriaal van Michel erg duidelijk. Je kunt echt geheel in je eigen tempo en wanneer je maar wilt de lessen volgen.

Succes en veel plezier!

Harold
reactie op @harold23:
Kevin Salemink Komt goed Harold, bedankt. Kan ik mooi de wachtuurtjes mee vullen onderweg.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Donald Wever 9 maanden geleden geplaatst
Lijkt mij een ideaal tijdverdrijf als je moet pauzeren. En wellicht niet zoveel buren? Hoewel een goede netflix serie ook niet verkeerd is, leren gitaarspelen daagt je uit en wie weet speel jij straks voor ander truckers op een goed gevulde parkeerplaats. Ben benieuwd wat jouw vorderingen zijn.
Cindy van Ravenzwaaij 9 maanden geleden geplaatst
Hey Kevin,

Welkom op gitaarles.nl. Hier kun je zeker een paar uurtjes mee vullen, lang leve onbeperkt data gebruik in de EU! :D

Waarschijnlijk heb je al wel rond geneusd op de community, zoals je dan hebt gezien is dit voor al je vragen, tips en vooral gezelligheid! :) We proberen elkaar op de hoogte te houden van onze vorderingen.
Het ideale is van deze lessen is (mijn mening), dat het duidelijk uitgelegd word, je er gelijk een beeld bij hebt en dat je op je eigen tempo kan oefenen! Ik ben een paar weken geleden begonnen, maar nog niet zo ver in de lessen. Het onregelmatige werken beperkt mijn tijd om te oefenen (ivm de buren)... dus eerst de eerste akkoorden maar goed leren overpakken ;)

Heel veel plezier en ik ben stiekem wel heel benieuwd naar je cirkelzaagstem, dus plaats gerust een videootje ;)

Groetjes Cindy
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 June 2017 om 19:03
Aantal lezers 18
Aantal reacties 8