Even voorstellen

Laatste reactie 14/08/2017 20:35 door Marion
· Markeren als ongelezen
Rianne Hofma 7 maanden geleden geplaatst
Hallo, mijn naam Rianne. Een aantal jaar geleden kocht ik via marktplaats een gitaar en niet veel later de volledige cursus van Michel. Ik wilde namelijk heel graag wat akkoorden leren om de liedjes, die ik dagelijks met mijn kleutergroep zing, te begeleiden. Ik ging voortvarend van start, maar al snel kwam de klad er in en stond mijn gitaar vooral stof te vangen. Op het Kunafestival maakte ik kennis met de ukelele. Erg leuk, klein en handzaam en slechts 4 snaren. Je raadt het wellicht al... niet veel later stond er naast mijn gitaar een nieuw decoratiestuk in mijn woonkamer. Momenteel hebben we met een aantal collega's na schooltijd les van een echte gitaarleraar. Toen ik vroeg of ik op mijn ukelele mocht, was dat ook prima. We moesten vanaf les 1 dagelijks 2 x 10 minuten thuis oefenen en 3 x per week in de klas. Slik, maar het blijkt te werken. Ukelele spelen gaat steeds makkelijker en inmiddels lonken ook de gitaarsnaren naar mij. De zomervakantie wil ik gebruiken om de meest gangbare akkoorden vlot te leren spelen. Het valt mij op dat ik eerder geleerde akkoorden sneller oppak dan verwacht. Ik heb dan ook goede hoop dat het deze keer echt gaat lukken! 
?
Gitaarles.nl Michel Penterman 7 maanden geleden geplaatst
Hoi Rianne, leuk dat je weer actief bezig bent. En fijn dat je de akkoorden niet vergeten bent. En je hebt dus een ECHTE gitaarleraar.. Wat bedoel je daarmee? ;-)
Nee hoor ik vind het allemaal prima, als je maar gitaar leert spelen. Leuk dat je met een groep les hebt, daar probeer ik met de community ook een invulling aan te geven. Maar.. de meesten zijn op vakantie nu, vandaar dat het hier een beetje 'rustig' is. Hoewel we vandaag weer veel nieuwe leden bij hebben gekregen.

Kun je ook al in de nieuwe omgeving lessen? Of moet ik je daar nog even toegang toe geven?

Ik hoor het wel, plaats je reactie maar gewoon hier in de community!

Groeten
michel
Marion Heres 7 maanden geleden geplaatst
Welkom Rianne en succes. Je hebt al een grote voorsprong. Ik ben erg blij met deze lessen. Ik heb het volste vertrouwen dat ik het wel in mijn vingers krijg.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 August 2017 om 14:42
Aantal lezers 20
Aantal reacties 3