Even voorstellen!

Laatste reactie 14/08/2017 20:39 door Marion
· Markeren als ongelezen
Ivar ten Cate 7 maanden geleden geplaatst
Hallo! Ik ben Ivar en een paar jaar geleden heb ik een poging gedaan om te starten met gitaarspelen. Hier is toen niet veel van terechtgekomen. Twee weken geleden heb ik het weer opgepakt. Heb tot nu toe vooral via losse filmpjes her en der op internet geoefend, maar het leek me wel handig om iets gestructureerder lessen te gaan volgen. Vandaar dat ik me hier heb aangemeld. Heb er vooral veel zin in!

Qua muziek houdt ik vooral van rock uit de 80s en 90s, dus Metallica, Guns n Roses, Pearl Jam, Soundgarden etc.. Ik speel zelf elektrische gitaar (linkshandig). Ik woon in een gehorig studentenhuis, dus het is voor mijn huisgenoten wel fijn als ik savonds ook met koptelefoon op kan oefenen :)
Gitaarles.nl Michel Penterman 7 maanden geleden geplaatst
Hoi Ivar, geweldige muzieksmaak heb je! Ik snap dat je gitaar wilt leren spelen en ik hoop dat je medebewoners ook van jouw gitaarmuziek houden ;-)

Het is een beetje rustig in de community, ik denk dat bijvoorbeeld @cindy en @kirstenlaurens en @harold23 op vakantie zijn want ik hoor weinig van ze ;-) Misschien kunnen ze jou nog wat verder helpen in de community. Zelf heb ik vandaag een nieuw meespeelnummer op youtube gezet, die zal ik zo nog even posten in de community! Het is niet bepaald een rocknummer maar wel erg zomers!

Groeten
Michel
Ivar ten Cate 7 maanden geleden geplaatst
Bedankt! Leuk dat er zo'n community is!
Gitaarles.nl Harold Nijhuis 7 maanden geleden geplaatst
Hey Ivar, mooi dat je jezelf hebt aangemeld! Ik weet zeker dat je er veel plezier aan zult beleven.

En @Michel, geen vakantie nog hier ? Maar wel druk met van alles en nog veel meer. Maar af en toe de gitaar pakken 's avonds werkt uiteraard erg ontspannen ??
Marion Heres 7 maanden geleden geplaatst
Dag Ivar, welkom en succes. Het gaat met deze lessen zeker lukken.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 July 2017 om 19:45
Aantal lezers 19
Aantal reacties 5