Even voorstellen

Laatste reactie 01/04/2020 16:00 door Karlijn
· Markeren als ongelezen
Karlijn 1 week geleden geplaatst
Hoi allemaal,
Mijn naam is Karlijn Neelen en ik ben 29 jaar. Ik heb heel veel zin om met de lessen te beginnen. Ik hou heel erg van zingen (onder de douche en in de auto of in huis als niemand me hoort :P ) en van acoustische gitaar/piano muziek van artiesten als: Ed Sheeran, Hozier, Louis Capaldi, Jason Mraz etc..
Ik heb eigenlijk altijd al gitaar willen leren spelen, echter ben ik na blokfluitles -in een ver verleden- klarinet gaan spelen. Ik hiervan mijn A-diploma gehaald en ben toen gestopt, omdat ik het niet meer zo leuk vond (lees: nooit echt een passie geweest). Ik vertel mezelf al een hele tijd dat ik het te druk heb om op les te gaan, maar aangezien we op dit moment toch binnen moeten blijven en me niet wil vervelen.. lijkt het me een goed moment om te beginnen.
Groetjes Karlijn
Gitaarles.nl Michel Penterman 1 week geleden geplaatst
Succes ! Blokfluit is gek genoeg al een goede basis, klarinet zeker! Prachtig instrument, één van mijn lievelingsklanken!
reactie op @michelpenterman:
Karlijn Dankje! Ik merk dat het qua "oren" en "ritme" wel goed zit inderdaad.
Ik onthoud de grepen tot nu toe makkelijker dan gedacht, maar je moet aan veel meer tegelijk denken voor mijn gevoel. Haha. Al weet ik van klarinet ook dat het in het begin wennen was en dat het vanzelf goed komt. ☺️
2 dagen geleden

Beantwoorden

wies jonkman van der Burgh 1 week geleden geplaatst
Heey @karlijn6​ van harte welkom hier!! Ik lees dat je muziekaal al wat mee hebt gekregen;-) heel veel plezier met je lessen. En voor vragen kun je hier terecht.
reactie op @wiesjonkman:
Karlijn Dankjewel! 😄
2 dagen geleden

Beantwoorden

Joost Mostert 5 dagen geleden geplaatst
hallo @karlijn6, succes met je nieuwe passie!
reactie op @joost1979:
Karlijn Bedankt! Dat gaat vast lukken. 👍
2 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 March 2020 om 13:20
Aantal lezers 19
Aantal reacties 7