Even voorstellen

Laatste reactie 04/07/2017 18:21 door Denise
· Markeren als ongelezen
Kees Zwaan 9 maanden geleden geplaatst
Ben 62 en nu pas begonnen met gitaarles. Heb in het verleden accordeon geprobeert maar dat ging mij niet lukken op de ėėn of andere manier.
Maar mijn passie om muziek te maken bleef, kwam in een winkel een gebruikte gitaar tegen en wilde wel proberen om erop te gaan spelen.
Maar toen kwam ik erachter wat er mis was de gitaar was voor rechtshandige mensen en ik ben zo links dus dat was waarschijnlijk ook het probleem met de accordeon, op marktplaats gezocht naar een linkshandige gitaar, omdat het eenvoudig draaien van de snaren niet de oplossing is mij laten vertellen in een muziekwinkel, en een prachtige motion gevonden waar ik nu deze lessen op volg. Jullie gaan zeker nog meer van mij horen maar eerlijk gezegt ben ik niet zo'n schrijver maar zal het nu toch moeten
reactie op @kees:
Michel Penterman Dank je Kees! Je mag ook video's plaatsen hoor
9 maanden geleden

Beantwoorden

Kees Zwaan 9 maanden geleden geplaatst
reactie op @kees:
Michel Penterman Top! Mooie foto!
9 maanden geleden

Beantwoorden

Donald Wever 9 maanden geleden geplaatst
Hallo Kees,
ik ben erg benieuwd hoe het jou afgaat met een linkshandig gitaar. Ik ben ook linkshandig maar heb geen flauw idee of ik met een linkshandige gitaar beter uit ben. Voorlopig blijf ik nog spelen op een rechtshandige maar als ik een keer een linkshandige tegenkom zal ik het zeker gaan proberen. Ik blijf je volgen. Dus dat wordt schrijven :).
reactie op @donaldwever:
Kees Zwaan Donald denk als het goed gaat bij je kan je wel doorgaan. Bij mij ging het van geen kant was allemaal zo vreemd en ben best wel even bezig geweest. Omdat dat niet wilde lukken heb ik deze aangeschaft en moet zeggen ging gelijk lekker. Aks je bij mij in de buurt woont mag je hem gerust proberen hoor.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Cindy van Ravenzwaaij 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Kees!
Wat fijn dat een linkshandige gitaar voor jou werkt. Ik ken er ook een aantal die er totaal niet mee uit de voeten kunnen ondanks dat ze linkshandig zijn!
Hou je ons op de hoogte van je vordering? :)
reactie op @cindy:
Kees Zwaan Hoi Cindy,
Gaat helemaal goed komen hoor en mijn gitaar werkt voor mij helemaal goed.
Een rechtshandige voegde niet moest heel veel nadenken wat er moest gebeuren, natuurlijk nu ook nog wel maar nu alleen de akkoorden.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Marion Heres 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Kees ik ben ook linkshandig maar speel op rechtshandige gitaar vanwege mijn werk deed ik al veel rechtshandig dus zou eigenlijk niet weten hoe ik het linkshandig zou moeten doen.
Succes en nooit te oud om te leren toch!
Kees Zwaan 9 maanden geleden geplaatst
Hoi Marion,
Lijkt mij ook wilde altijd al een instrument bespelen maar mijn werk liet dat moeilijk toe om lessen te nemen.
Dus nu naar de stoute schoenen aangedaan en hier les genomen kan heerlijk op mijn eigen tijden en een leraar die er af en toe een geintje ingooid daar hou ik wel van
Denise 8 maanden geleden geplaatst
Ik ben rechts handig maar speel met een linkse gitaar omdat ik met mijn linker hand niet goed met mijn vingers bij de hals spelen. En met mijn rechter hand wel. Heb bij mijn linker hand ook een vinger die beetje krom is dus dat is dan ook al ieta moeilijker
reactie op @denise:
Michel Penterman kijk dat is weer eens iets anders! Gaat het goed? En waar ben je nu met de lessen? Ben je al met tokkelen bezig? En lukt het daar ook goed, zo met je handen 'omgedraaid'?

Groet
Michel
8 maanden geleden

Beantwoorden

Denise @Michiel
Hoi ik doe al heel lang met een linkse gitaar spellen.
Alleen ik vergeet elke keer de akkoorde.
En dat is lastig.
Want als ik het effen nie gedaan heb moet ik opnieuw gaan kijken hoe de akkoorden ookal weer moesten.
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Kees Zwaan 8 maanden geleden geplaatst
Nee Michel zo snel gaat het nou ook niet ben bezig alle akkoorden tm les 3 goed onder de knie te krijgen en ook met overpakken, ben eigenlijk net een diesel ga langzaam maar gestaag verder. Mijn handen zijn niet omgedraaid hoor ik pak de akkoorden met rechts en sla aan met links, met E snaar boven, meer is het niet
Gitaarles.nl Michel Penterman 8 maanden geleden geplaatst
HOi Kees de vraag was eigenlijk aan Denise maar ik vind het ook wel leuk om te horen waar jij bent. Lijkt me helemaal goed hoe je bezig bent. Ik ben overigens ook een Diesel > langzaam op gang te krijgen maar als ik eenmaal bezig ben > niet meer te stoppen en niet te houden!! ;-)

Overigens zitten mijn dagen ook zo in elkaar. Tot 10 uur komt er niks zinnigs uit mijn handen, dat begint pas om 17 uur ;-)

Diesel ze,
Michel
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 June 2017 om 13:36
Aantal lezers 28
Aantal reacties 15