Dutch proud Kensington

Laatste reactie 03/02/2020 20:40 door Embert-Jan
· Markeren als ongelezen
Embert-Jan van Uitregt. 2 weken geleden geplaatst
https://youtu.be/VWFxQ_1Hj8s
wies jonkman van der Burgh 2 weken geleden geplaatst
Heey @embert-janvanuitregt​ ik vind het zo geweldig wat je laat zien met ook nog es barre grepen! Ik heb bewondering voor je doorzettings vermogen, echt waar! Ik durf niet zo goed andere liedjes te plaatsen, blijft bij kinderliedjes die ik uit het hoofd kan spelen.
Embert-Jan van Uitregt. 2 weken geleden geplaatst
Nee Wies je bent zo attent naar nieuwe leden en kinderliedjes heb je ook nodig.,Ben nu mijn lessen aan het opdelen 1 uur lossen noten spelen en een uur alleen akkoorden maar losse noten valt niet mee.
reactie op @embert-janvanuitregt:
wies jonkman van der Burgh Zelfs zover ben ik nog niet, tenminste op gitaar. Wel op orgel of piano na veel jaren les maar dat heb ik lang geleden laten vallen.
2 weken geleden

Beantwoorden

wies jonkman van der Burgh En ja ik probeer zoveel mogelijk in de  community te helpen waar ik kan, in overleg Michel en vrijwillig. Vind het zo leuk om te doen.
2 weken geleden

Beantwoorden

wies jonkman van der Burgh Ach kinderliedjes.... Als het om de techniek gaat en akkoorden maakt het niks uit. Kinderliedjes zijn niet minder simpel en ook leuk met een dempslag te doen. Maar ligt meer voor de hand voor mij net als oude liedjes voor mijn werk. Maar spreekt minder aan in de community
2 weken geleden

Beantwoorden

Embert-Jan van Uitregt. Nou Wies jij bent in je eentje een hele band piano en orgel en gitaar .
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 February 2020 om 20:29
Aantal lezers 13
Aantal reacties 7