De Top2000 aftrap

Laatste reactie 30/11/2017 13:06 door Rob
· Markeren als ongelezen
Gitaarles.nl Michel Penterman 10 maanden geleden geplaatst
Hoewel het pas oktober is, kun je je alweer inschrijven voor het bijwonen van de opnames van de Top2000 (inschrijven kan hier: http://www.nporadio2.nl/nieuws/13008/meld-je-aan-voor-top-2000-a-gogo )

Ieder jaar besteden we extra veel aandacht aan deze Top2000 en breiden we het aantal nummers dat je kunt meespelen, uit.

Bekijk de nummers die je nu al mee kunt spelen, hier:
https://gitaarles.nl/top-2000-op-gitaar-leren-spelen/

Laat je ook een reactie achter welk nummer JIJ wilt leren meespelen? Thx!

Michel

 
Rob Duijvekam 8 maanden geleden geplaatst
Ik ben jaren hondengeleider geweest en ja dan ben je meer met je hond samen dan met je gezin. Lange werkdagen en door heel Nederland. Soms word je hond meer dan een maatje, hij is dan gewoon je alles en als dan zijn tijd gekomen is dan ben je gewoon van het padje. Dan is het tijd om achter in de tuin in ZIJN kennel te gaan zitten een lekker stuk op en met een biertje mijmeren over wat we samen hebben mee gemaakt. Jarno mijn allerbeste vriend/kameraad/broeder/collega etc. is altijd in mijn ziel gegrift en omdat het zo'n grote boef was is Desparado van de Eagles toch wel zijn song geworden. Maar buiten dat vind ik het gewoon een top stuk (zoals heel veel van de Eagles)
Rob Duijvekam 8 maanden geleden geplaatst
Voor degene die wel van een leuke muziekquiz houden en van leuke dingetjes van de top 2000 https://quiz.ntr.nl/quiz/start/quiz_id/226
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 October 2017 om 11:43
Aantal lezers 35
Aantal reacties 3