Back to School, to Work en to... Gitaarles!

Laatste reactie 13/09/2017 15:07 door Michel
· Markeren als ongelezen
Gitaarles.nl Michel Penterman 6 maanden geleden geplaatst

Hallo allemaal! Ik ben superbenieuwd hoe jullie vakantie was! Waar ben je geweest? Wat heb je gedaan!? En.. heb je nog gitaar gespeeld? Ik zal jullie even bijpraten!

Tot mijn grote geluk heb ik een fantastische vakantie gehad. Ik heb heel veel tijd met mijn kinderen kunnen doorbrengen en ben heel veel aan het strand geweest. Dat begon al in Nederland (we wonen maar een 30 minuten van het strand) en ging daarna verder in Frankrijk.

Zoals jullie wellicht weten, heb ik 4 kinderen die nu 9, 11, 13 en 15 zijn. Die voed ik samen met mijn ex-vrouw op. Derhalve ben ik eerst met de oudsten weggeweest, zijn we daarna een paar dagen met het hele gezin weggeweest en rondde ik daarna mijn vakantie af met mijn jongste kinderen.

Dat deden we eigenlijk gedurende 3 weken in het westen van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan. Ik had allemaal grote plannen gemaakt om veel gitaarlessen op te nemen en die vanuit Frankrijk up te loaden, maar de 4G kwaliteit van het mobiele netwerk was zo slecht dat dat niet ging lukken.

En als je in je eentje drie kinderen moet bezighouden, tja, dan heb je ook niet zo heel veel tijd, maar man o man, wat heb ik genoten en veel lol gehad. 

We lagen echt uren in de zee, soms vanaf de middag tot en met zonsondergang. Ik weet niet waar mijn kids de energie vandaan halen, maar na 6 uur in zee moest ik ze er nog uitsleuren. En de volgende dag ging weer precies het zelfde he?!

Daarnaast heb ik veel Franse muziek geluisterd, altijd leuk, vooral omdat ik zelf vloeiend Frans spreek. 

En nu? Nu gaan we volop verder met de plannen die ik al voor de vakantie had gemaakt: extra lessen, live uitzenden op Facebook en Youtube en veel nieuwe mensen in de community toevoegen. 

Ik ben benieuwd hoe jullie vakantie is geweest, laat gerust de foto's zien, vinden we leuk!!!

Groeten Michel

Gitaarles.nl Michel Penterman 6 maanden geleden geplaatst

En @harold23@marion@cindy@kirstenlaurens​ Hoe is het met jullie? Ook al terug van vakantie? En klaar voor het binnen seizoen?

Groeten Michel

Gitaarles.nl Harold Nijhuis 6 maanden geleden geplaatst

Heerlijke vakantie gehad in de Provence! En daarna nog een fijn weekje relax thuis met m'n gezin. En uiteraard bij thuiskomst meteen weer mijn gitaar van de standaard gehaald :-)

reactie op @harold23:
Michel Penterman

Beter! Je had hem dus niet mee?


6 maanden geleden

Beantwoorden

Harold Nijhuis

Nope, geen plek meer ;-)


6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Kirsten Laurens 6 maanden geleden geplaatst

@michelpenterman Helaas alweer te lang terug en helaas gekkenhuis op het werk, dus erg weinig tijd gehad. Tot Oktober zal ik weinig kunnen spelen :(( Van de week wel even wat geoefend en tot mijn verbazing ging het behoorlijk goed al met akkoorden over nemen! Na 6 weken niet te hebben gespeeld was ik blij verrast. Eelt op de vingers moet weer terug komen...

Joost Mostert 6 maanden geleden geplaatst

Dat ziet er goed uit @Michelpenterman ik heb komende week nog een weekendje ineen huisje in Drenthe en dan neem ik de gitaar lekker mee. Met de volledige toegang kom ik wat makkelijker tot de theorie en ik denk dat ik een aantal lessen weer opnieuw ga doen. Gaat helemaal goed komen! Overpakken gaat alweer beter maar ik wil toch beter en sneller al gaat dat maar heeeel traag en gestaag.

Marion Heres 6 maanden geleden geplaatst

4 weken Italie kamperen en biennale in Venetie bezocht. Heerlijk was het. Ook wel gespeeld maar kon vaak de lessen niet afspelen. Nu weer lekker in het ritme.

reactie op @marion:
Michel Penterman

Dat klinkt goed Marion! Ik ben in maart in Venetië geweest, een vriendje van mijn zoontje is verhuisd naar Triëst en we zijn hem gaan opzoeken. Het was nog niet zo druk maar wel lekker weer dus we hebben van Venetië en Triëst genoten. Ik heb daar deze video toen 'live' uitgezonden op Facebook. Binnenkort pak ik dat weer verder op en ga ik live uitzenden op Facebook en Youtube!

 


6 maanden geleden

Beantwoorden

Sandra Schipper 6 maanden geleden geplaatst

heeee Michel. Je vakantie klonk goed!! Ik helaas wegens langdurig ziekte nog niet op vakantie geweest maar wat in het vat zit verzuurt niet ? Wel met tussen pozen aan het oefenen. Vooral overpakken is wel een dingetje dus blijf steeds in de eerste lessen hangen. Maar opgeven dat hoort er niet bij hahaahahah. 

Gitaarles.nl Michel Penterman 6 maanden geleden geplaatst

Kijk, daar gaan we maandag a.s. op Facebook extra aandacht aan besteden. 

https://www.facebook.com/events/873743696125698/

Waar heb je last van met ziek zijn? Of is dat niet 'deelbaar' in deze community?  Het is toch niet de 'gitaristenblues' he?! ;-) 

Hoe dan ook beterschap! Michel

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 September 2017 om 15:57
Aantal lezers 24
Aantal reacties 11